Sort

Destinació Esportiva

La Vall dÀssua i el Batlliu

Un paisatge de novela

Turisme Esportiu-Turisme Actiu

Centre BTT- Ral·li Int. Noguera Pallaressa

Rutes a peu-BTT-Cavall

Rutes en 4x4- Miradors-Fauna

Sort turisme és l’àrea de l’Ajuntament gestora i promotora de projectes, recursos i productes turístics del municipi de Sort, La Vall d’ Àssua i el Batlliu, a més de proporcionar-vos la informació i el suport necessari per a que pogueu gaudir del municipi i de la comarca del Pallars Sobirà, el gran espai natural del Pirineu que a més gaudeix d’una variada oferta cultura i gastronòmica i una tradició esportiva reconeguda amb el segell de turisme esportiu de Catalunya, des del 2006.

El municipi de Sort té la intensitat d’un territori pirinenc que ocupa una superfície de 105 km2 a una alçada entre els 694 m. del poble de Montardit de Baix i 2.883 m. del Montsent de Pallars. Tot ell està distribuit a banda i banda del riu Noguera Pallaresa  on s’hi situen els 15 nuclis de població que conformen el municipi, encara que un d’ells, Pernui, està deshabitat des dels anys 80.
Al marge dret de La Noguera Pallaresa s’hi concentren la majoria de pobles distribuïts entre 2 zones, el Batlliu de Sort que ocupa la part solana i La Vall d’Àssua que ocupa la part “aubaga”

SORT - DESTÍ TURÍSTIC ESPORTIU DE CATALUNYA

DTE és un segell d’especialització, otorgat per Turisme de Catalunya, que certifica la qualitat de l’oferta de serveis esportius i turístics d’un destí.

La nova marca de referència per a tots els amants de l’esport a la recerca d’espais per a practicar les seves disciplines preferides. El segell qualitat DTE, distingeix les poblacions de Catalunya que compleixen els més alts nivells d’exigència quant a instal·lacions esportives, infraestructures turístiques i altres serveis i instal· lacions complementaris. L’any 2006 Sort va obtenir la certificació en piragüisme d’aigües braves, esports col·lectius i futbol.

L’Ajuntament de Sort s’encarregarà de donar resposta a les vostres necessitats per a que la vostra estada sigui el més agradable possible.

Ens podeu contactar per e-mail i us respondrem en menys de 48 hores a turisme@sort.cat O bé al tlf : 00 34 973620010

PUNTS D'INTERÈS

NOGUERA PALLARESA, BRESSOL I SEU DELS ESPORTS D'AIGÜES BRAVES

La Noguera Pallaresa és el bressol del piragüisme d'aigües braves i dels esports d'aventura a nivell estatal, acull anualment la competició de piragüisme d'aigües braves més antiga de l'estat espanyol (des de 1964), el Ral·li Turístic Esportiu Internacional de la Noguera Pallaresa ( www.kayaksort.cat).

Descobreix les nostres rutes

Rutes a Sort

Sort capital del Pallars Sobirà

Book Now

YOU MAY ALSO LIKE

BCN Rental Bikes & Tours

Biketours Barcelona

Macma Outdoor

OUTDOOR TRAVEL

TAG

EspañolEnglishCatalà

Aviso legal

La página web www.outdoortravel.es es propiedad de MACMA Hoteles S.L (somos consultores hoteleros y creadores de productos turísticos), empresa gestora de la marca registrada Outdoor Travel.Empresa inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona, en la hoja B-477890, tomo 45133, folio 194, con NIF B66677824 y domicilio social en Sant Cugat del Vallès, C / Pau Casals 31-33 Bajos 3ª. CP 08172- BARCELONA.

Leer más


En cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de carácter personal (LOPD) y el Real Decreto 994/1999, de 11 de junio, por el que se aprueba el Reglamento de medidas de seguridad los ficheros automatizados que contengan datos de carácter personal, Outdoor Travel informa a la empresa o entidad que sus datos serán incorporados a un fichero automatizado, y se aplicarán todas las medidas de Seguridad establecidas por el Reglamento de medidas de Seguridad por los ficheros automatizados con datos de Carácter Personal.

Leer menos

© Copyright 2015 Barcelona by Sports