PLAY GRANADA

Segway, eBike and Walking Tours

Dificultat del tour

Fàcil.

Disponibilitat: tot l'any

Contactar amb l'empresa per reserves.

Itinerari

Urban

Play Granada és l’agència de turisme alternatiu més ben valorada d’Espanya

Pels turistes i viatgers que volen sentir la ciutat d’una manera diferent, única i divertida.

L’aventura va començar fa ja una dècada, oferint als viatgers la possibilitat d’un espai de planificació per conèixer la ciutat de Granada de manera ràpida i profunda a la vegada. Perquè viatjar no només vol dir hotels cars i hostals cochambrosos, viatjar també és divertir-se i explorar. Conèixer gent és essencial per a nosaltres. Conèixer la ciutat a través dels seus aromes, sons, gastronomia i cultura és el que realment importa.

A Play també pots viure les aventures més diverses: des d’un passeig híbrid pujant en bus i baixant a peu per pels costeruts turons del Sacromonte i el Albayzín; passejar de forma més còmoda i divertida amb un segway; fer un tour més extens servint de les poderoses bicicletes elèctriques Flyer o gaudir del nostre tour més aventurer, el Night Adventure.

Cada passeig té la seva energia, el seu karma, i al costat de nosaltres podràs conèixer els paisatges més inesperats, coves ancestrals, prendre una sagnia veient la posta de sol sobre l’Alhambra o caminar per un bosc amb l’única llum d’una llanterna sortint del teu cap . Creiem en el concepte del multiespai. A més de les nostres màgiques visites, també oferim un espai on pots relaxar-te i planejar la teva propera parada amb WiFi gratuït, taquilles, refrescos, Nespresso, música i vídeos durant dotze hores al dia.

El nostre multiespai és un reflex de la ciutat, situat en una de les places més boniques als peus de l’Alhambra, és una mostra de la interacció entre el passat, el present i el futuro.No podem oblidar-nos d’una de les parts essencials de Play: els guies. Éssers humans encantadors que comparteixen la filosofia de l’empresa: alguna cosa fet des del cor potència l’experiència i transcendeix les fronteras.Somos un equip flexible i obert, compromès amb fer-te sentir com a casa des del minut un.

TOUR DETAILS

Estos son nuestros tours:

Segway Tour

Monta en Segway si quieres conocer la ciudad sin sudar una gota

Night Adventure Tour

¿Un momento, estas seguro de que este tour es para ti? .

Electric Bike Tour

Empieza de cero y ponte en marcha con nuestro tour si estás harto de cacharros y complicaciones

The Walking Tour

prefieres explorar Granada de manera básica y simple, es decir, caminando

Alhambra Tour

Guías expertos en la Alhambra con el estilo de Play

Road Trips

Dinos donde te apetece ir hoy y … súbete a la furgo!

SERVEIS

L'experiència Play Granada

A Play Granada el nostre objectiu és oferir-te un ``àrea d'esbarjo`` on trobaràs un ambient relaxant i on et podràs prendre un temps per descansar després del tour, si és el que et demana el cos. Play Granada està emplaçat en un antic edifici andalús recentment restaurat, amb un acollidor pati i totes les comoditats per donar-te el millor servei possible.

Play t'ofereix:
-Informació gratuïta
-Ajuda per planificar el teu viatge: Suggerim llocs a visitar per completar la visita a Granada.
-Internet WiFi: Podeu fer servir la nostra connexió abans o després del tour, quan sigui.
-Te i cafè: Gaudeix d'una càlida tassa de te o cafè sempre que vulguis.
-Refrescs: Gaudeix d'una beguda refrescant (Nestea, Coca Cola, Orange Fanta, Sprite, etc.).
-Mapes de Granada
-Taquilles i magatzem d'equipatge: Tenim taquilles i molt espai perquè deixis el teu equipatge i objectes personals mentre fas el tour i acabes de conèixer Granada.
-Impressió i fotocòpies
-Tot tipus d'entrades: Alhambra, vols, autobusos, cupons, etc.

INCLUDED AND NOT

  • SEGWAY O eBIKE 
  • GUIA D’ACOMPANYAMENT
  • CASCS
  • BEGUDES NO

T’ajudem a planificar el teu viatge: Suggerim llocs a visitar per completar la visita a Granada.

Guies experts en l’Alhambra amb l’estil Play.

DURADA

DIFICULTAT

EDAT MÍNIMA

Variable
Fàcil
6 anys
Book Now

YOU MAY ALSO LIKE

BCN Rental Bikes & Tours

Biketours Barcelona

Macma Outdoor

OUTDOOR TRAVEL

TAG

EspañolEnglishCatalà

Aviso legal

La página web www.outdoortravel.es es propiedad de MACMA Hoteles S.L (somos consultores hoteleros y creadores de productos turísticos), empresa gestora de la marca registrada Outdoor Travel.Empresa inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona, en la hoja B-477890, tomo 45133, folio 194, con NIF B66677824 y domicilio social en Sant Cugat del Vallès, C / Pau Casals 31-33 Bajos 3ª. CP 08172- BARCELONA.

Leer más


En cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de carácter personal (LOPD) y el Real Decreto 994/1999, de 11 de junio, por el que se aprueba el Reglamento de medidas de seguridad los ficheros automatizados que contengan datos de carácter personal, Outdoor Travel informa a la empresa o entidad que sus datos serán incorporados a un fichero automatizado, y se aplicarán todas las medidas de Seguridad establecidas por el Reglamento de medidas de Seguridad por los ficheros automatizados con datos de Carácter Personal.

Leer menos

© Copyright 2015 Barcelona by Sports