CABO DE GATA ACTIVO

Almeria

Dificultat del tour

Fàcil.

Disponibilitat: tot l'any

Contactar amb l'empresa per reservar.

Itinerari

Beaches, parc natural.

RUTES GUIADES EN KAYAK

Snorkel i Kayak CABO DE GATA ACTIVO ofereixo cursos d’iniciació, rutes guiades i lloguer de kayak per la costa del Parc Natural Cap de Gata-Níjar. Totes les nostres rutes inclouen minicurs teòric d’interpretació de l’entorn, pràctica de Snorkel, refirgeri i assegurança.

EL P.N. CAP DE GATA – NÍJAR PRESENTA L’ENTORN IDÍL.LIC PER A la PRACTICA D’ESPORTS D’AVENTURA, CDG ACTIVO L’HI POSA FÀCIL ALS AMANTS DE L’KAYAK.
És un dels espais naturals espanyols, afectat per major nombre de figures de protecció, tant de caràcter natural com cultural. Aquestes inscripcions estan fonamentades en la seva riquesa geològica, ecològica, històrica, antropològica i paisatgística.

Cabo de Gata Activo és una empresa inscrita al Registre de Turisme d’Andalusia amb el nº AT / A / 00073, situada al Parc Natural Cap de Gata – Níjar, a 35 km d’Almeria, a Níjar.

TOUR DETAILS

Disposem de diverses rutes separades per nivells: iniciació, nivell 1 (mitjà) i petites travesses.

Tots els nostres tours inclouen:

El caiac, pala, armilla salvavides, equip per snorkel i bidó estanc.

També: assegurança d’accidents, pícnic energètic, reportatge fotogràfic i parada per fer snorkel.

Recomanacions contra la deshidratació i els efectes solars: Samarreta, gorra, crema solar i aigua. Roba que es pugui mullar i sandàlies.

INFORMACIÓ DE LLOGUER DE MATERIAL

Es poden fer de mitja hora, una hora, diverses hores, un dia, i de diversos dies. Cap lloguer inclou monitor i / o guia. Tot el material es lliura revisat i en perfecte estat. Cabo de Gata Activo només lloga el material i / o equip que es reflecteixen en el llistat i segons disponibilitat.

INCLUDED AND NOT

  • KAYAK 
  • GUIA D’ACOMPANYAMENT
  • ARMILLA 
  • BEGUDES SI
  • ROBA TÈCNICA (No és imprescindible) NO

CdGA li ofereix diferents ofertes i promocions, no dubti a l’hora de beneficiar-se’n i poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Recomanacions contra la deshidratació i els efectes solars: Samarreta, gorra, crema solar, aigua, sandàlies.

DURADA

DIFICULTAT

EDAT MÍNIMA

2-8 hores
Fàcil
Per a families amb fills
Book Now

YOU MAY ALSO LIKE

BCN Rental Bikes & Tours

Biketours Barcelona

Macma Outdoor

OUTDOOR TRAVEL

TAG

EspañolEnglishCatalà

Aviso legal

La página web www.outdoortravel.es es propiedad de MACMA Hoteles S.L (somos consultores hoteleros y creadores de productos turísticos), empresa gestora de la marca registrada Outdoor Travel.Empresa inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona, en la hoja B-477890, tomo 45133, folio 194, con NIF B66677824 y domicilio social en Sant Cugat del Vallès, C / Pau Casals 31-33 Bajos 3ª. CP 08172- BARCELONA.

Leer más


En cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de carácter personal (LOPD) y el Real Decreto 994/1999, de 11 de junio, por el que se aprueba el Reglamento de medidas de seguridad los ficheros automatizados que contengan datos de carácter personal, Outdoor Travel informa a la empresa o entidad que sus datos serán incorporados a un fichero automatizado, y se aplicarán todas las medidas de Seguridad establecidas por el Reglamento de medidas de Seguridad por los ficheros automatizados con datos de Carácter Personal.

Leer menos

© Copyright 2015 Barcelona by Sports